Πρόγνωση Βάρους

Το γενετικό τεστ ανάλυσης βάρους σας δίνει τη δυνατότητα να προσδιορίσετε τις γενετικές παραλλαγές που επηρεάζουν το βάρος σας και παρέχει μία σειρά οδηγιών για να αποτρέψετε την υπέρμετρη αύξηση του ή την εμφάνιση παχυσαρκίας, εξασφαλίζοντας συνολικά καλύτερη διαχείριση του σωματικού σας βάρους.

Η παρούσα ανάλυση εξετάζει 973.520 γενετικούς πολυμορφισμούς που επηρεάζουν τη σωματική σας διάπλαση μέσα από ένα μοναδικό πρωτοποριακό αλγόριθμο τον οποίο έχει αναπτύξει η εταιρεία μας σε συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Το γενετικό τεστ ανάλυσης βάρους που σας παρέχουμε αποτελεί τη μοναδική γενετική ανάλυση που έχει προσαρμοστεί ειδικά στον ελληνικό πληθυσμό. Αυτό προσδίδει τη μέγιστη προγνωστική ικανότητα στα αποτελέσματά μας και μας επιτρέπει να παρέχουμε στοχευμένες συστάσεις, που ευθυγραμμίζονται με το γενετικό σας προφίλ.

Οι γενετικές παράμετροι που εξετάζουμε στην ανάλυσή μας αντιπροσωπεύουν πολλαπλές πτυχές της διαμόρφωσης του βάρους ενός ατόμου, όπως παράγοντες που μεταβάλλουν τη φυσιολογική απόκριση του οργανισμού στην πρόσληψη μακροθρεπτικών συστατικών ή στην άσκηση, τη συναισθηματική σχέση με το φαγητό κ.α.

Project Info
Ανάλυση: 973.520 πολυμορφισμών
Date: